Małe Maccheroni z Miecznikiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj małych Maccheroni z Miecznikiem. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miecznik, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Maccheroni E Melanzane, Makaron Z Czerwoną Papryką I Brokułami Maccheroni, oraz Ugotuj książkę: Maccheroni alla Chitarra z Ragù Abruzzese i Palotyną.
Instrukcje
Napełnij garnek do makaronu co najmniej wodą 6 quarts, umieść na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Cebulę obrać i drobno posiekać. Umieścić go w 12-calowej patelni z oliwą z oliwek.
Miejsce na średnim ogniu i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zamienia bogaty złoty kolor, o 5 protokół.
Gdy cebula jest smażone, pomidory obrać i grubo posiekać. Po zakończeniu cebuli dodaj pomidory, dopraw solą i gotuj, aż pomidory nie będą już wodniste, 10 do 15 minut.
Do wrzącej wody dodać około 2 łyżki soli, włożyć do makaronu i dobrze wymieszać. Gotuj do al dente.
Podczas gotowania pomidorów usuń skórę miecznika i pokrój rybę w 1/4-calową kostkę. Drobno posiekać tyle pietruszki liści do środka 2 łyżki. Gdy pomidory są gotowe, dodać miecznika, doprawić solą i pieprzem, i gotować krótko, aż ryba jest gotowane przez, 2 do 3 minut.
Dodać natkę pietruszki, gotować jeszcze minutę i zdjąć z ognia.
Gdy makaron jest gotowy, dobrze go odcedzić, wrzucić z sosem i podawać od razu.