Mała rzepa i endywia w sosie miodowo-musztardowym

Mała rzepa i endywia w sosie miodowo-musztardowym
Baby rzepa i endywia w sosie miodowo-musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 335 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz musztardę w proszku, ser feta, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Belgijska endywia, Persimmon Fuyu i sałatka szpinakowa dla niemowląt z winegretem miodowo-musztardowym, Pieczona mała rzepa z winegretem Pietruszkowo-musztardowym, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn