Mała rukola z pomidorami i kozim serem
Mała rukola z pomidorami i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 19g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z arugulanem i kozim serem, Kurczak z kozim serem i rukolą, oraz Pizza z rukolą i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet, olej z orzechów włoskich, musztarda, szalotka, i 2 łyżki oliwy z oliwek; ustawić vinaigrette bok.
Połącz jajko i wodę w płytkiej misce.
Połącz orzechy włoskie i bułkę tartą w płytkim naczyniu.
Pokrój kozi ser na 12, 1/4-calowe okrągłe. Zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w mieszaninie orzecha włoskiego. Zamrozić 30 minut.
Smażyć rundy koziego sera, w partiach, w pozostałych 1 łyżka oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru.
Na wierzchu rukoli ułóż pomidory i kozi ser.