Masło Śniadaniowe Ze Śliwkami
Masło śliwkowe jest bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 13 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz regularne wielkości earl grey torebki herbaty, vanillan extract, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Śniadanie Śliwka Spice Cake, Śniadanie Śliwka Spice Cake, oraz Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wrzątek i torebki herbaty w średniej misce; przykryć i strome 5 minut. Wyrzucić torebki z herbatą.
Połącz herbatę i śliwki w dużym ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Mieszankę śliwek umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni.
Połącz mieszankę śliwek, cukru i skórki cytryny na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 20 minut lub aż mieszanina jest gęsta, często mieszając. Wymieszać wanilią; ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 miesięcy.