Masło Smażone-Grzyby Tymiankowe

Masło Smażone-Grzyby Tymiankowe
Smażone masło-Grzyby tymianek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól, grzyby pre cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z tymiankiem z Podsmażonymi grzybami, Pieczarki smażone z winem Marsala i tymiankiem, oraz Szparagi i grzyby w maśle cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej i szalotki; gotować 1 minutę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać sól i grzyby na patelnię; gotować 13 minut lub aż grzyby są brązowe i płyn odparowuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wino do patelni; gotować przez 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z tymiankiem i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn