Masło Orzechowe Trufle Miodowe
Masło orzechowe Trufle miodowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 14 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kokosa, sól, owies, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe ciasto maślane miodowe z czekoladą-masło orzechowe Streusel, Surowe Trufle Z Masłem Orzechowym, oraz Trufle Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło Orzechowe Trufle Miodowe
Składnik1 / 4 szklanki owsa1 / 2 szklanki naturalnego niesłodzonego masła orzechowego1 / 4 szklanki miodu (można użyć 3 łyżki dla mniej słodkiego smaku) 1/2 łyżeczki wanilii
Szczypta soli (jeśli masło orzechowe ma już sól, pomiń to) 2-3 łyżki suszonego rozdrobnionego kokosa
Czas Przygotowania: 5 Minut
Ilość porcji: 14-15 trufli