Masło orzechowe Tandycakes może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis przyprawy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 19 porcji z 443 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 calowy galaretki Roll pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce wymieszaj jajka, wanilię, sól, cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować w roztopionym maśle lub margarynie i mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Posmarować masłem orzechowym na gorąco. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Roztopić tabliczki czekolady i rozprowadzić na schłodzonym cieście.