Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies
Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies wymaga około 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 139 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, brązowy cukier, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies, Peanut Butter & Jelly Thumbprint Cookies, oraz Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać w misce.
Beat masło, masło orzechowe, cukier biały, cukier brązowy, i wanilia razem w osobnej misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, 1 do 2 protokół. Zeskrobać boki miski gumową szpatułką.
Dodać jajko do mieszaniny masła i ubić na średniej prędkości, aż do wymieszania. Zeskrobać stronę miski ponownie.
Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny masła na niskiej prędkości, aż tylko mieszane. Zeskrobać miskę i wymieszać jeszcze kilka sekund.
Miarka ciasto na 2 kulki wielkości łyżki i układać na blasze do pieczenia. Przykryć blachę do pieczenia i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny (na noc jest idealny).
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia linii z pergaminem i zorganizować kulki cookie na szczycie papieru.
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż częściowo ugotowane, 11 protokół.
Umieść dżem malinowy w misce i wymieszaj do uzyskania konsystencji syropu.
Wciśnij nakrętkę butelki z sodą na środek każdego ciastka, aż krawędzie ciastek wybrzuszą się i zaczną pękać, tworząc wcięcie. Każde wgłębienie wypełnić około 1 łyżeczką dżemu.
Piec ciasteczka, aż krawędzie są lekko rumiane, 7 minut dłużej. Schłodzić ciasteczka całkowicie na blasze przed przeniesieniem do stojaka z drutu.