Masło nerkowca JIF i masło migdałowe Jif

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur przypraw, więc dać JIF masło nerkowca i JIF masło migdałowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać JIF masło migdałowe, czekolada, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Kakao Stalówka Migdałowe Masło Nerkowca, Migdałowy Kurczak z masłem nerkowca i pieczoną żurawiną, oraz Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 12 kubków muffin z papierem liners.In rondel, rozgrzać masło na średnim, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia i dodać posiekaną czekoladę.
Pozostawić czekoladę na rozgrzanym maśle na około 2 minuty, następnie mieszać, aż stopi się i będzie gładka. Wymieszać w proszku kakao, kawę, sól i vanilla.In miskę miksera za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić jajka. Stopniowo dodawać granulowany cukier, stale ubijając. Beat przez około 5 minut-mieszanina powinna być bardzo spieniona i lekka. Ubić w maśle migdałowym, aż będzie gładka.Wymieszać w mieszaninie czekoladowej. Podzielić mieszaninę równomiernie między kubki cupcake (będą one nieco mniej niż w połowie pełny) i piec na środku stojaka przez 18 minut lub aż pojawią się zestaw.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. I niech mój ostygnie, a następnie schłodził je, aby pomóc rozwinąć krem tekstury.