Masło Migdałowo-Rodzynkowe

Masło Migdałowo-Rodzynkowe
Masło migdałowo-rodzynkowe jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać masło, złote rodzynki, orzeszki piniowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Cynamonowe Masło Migdałowe Z Rodzynkami, Ciasteczka z rodzynkami i migdałami, oraz Ciasto migdałowo-rodzynkowe z sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj migdały; gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać rodzynki; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn