Masło Klonowe

Masło Klonowe
Masło klonowe jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, masło, przyprawa pumpkin pie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel, Klon Pecan Blondies z sosem maślanym Klon, oraz Pumpkin Butter & Brown Butter Maple Pecan Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać masło, brązowy cukier, syrop klonowy i przyprawa pumpkin pie aż dobrze wymieszane. Schłodzić w lodówce, przez około 30 minut. Formować w rolkę za pomocą woskowanego papieru i przechowywać owinięte. W razie potrzeby można go zamrozić na później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn