Masło Gorgonzola
Masło Gorgonzola jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, szczypiorku, gorgonzoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Steki z polędwicy z masłem Gorgonzola, Grillowane szparagi z masłem Gorgonzola, oraz Steki z patelni z masłem Herbed Gorgonzola.
Instrukcje
Ser i masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Wymieszać ze szczypiorkiem. Łyżka do garnka, lub w razie potrzeby, łyżka mieszaniny masła na folii. Kształt masła do dziennika o średnicy 1" przez składanie owijania na mieszaninie i walcowanie. (Pracuj szybko, aby masło nie topiło się.) Uszczelnić folię i schłodzić 4 godziny lub do twardości.