Masło Dyniowe (Wegańskie, Bezglutenowe, Bez Orzechów, Bez Soi)

Masło dyniowe (wegańskie, bezglutenowe, bez orzechów, bez soi) jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Niewiele osób lubi tę przyprawę. Mieszanka cynamonu, gałki muszkatołowej, syropu klonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Masło Dyniowe (Wegańskie, Bezglutenowe, Bez Orzechów, Bez Soi), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu, wymieszać papkę dyniową i syrop klonowy, aż oba są w pełni połączone. Jeśli wolisz, aby twój spread był słodszy, nie wstydź się i dodaj tyle syropu, ile potrzeba, aby zaspokoić słodycze. Baw się dobrze – trudno spieprzyć ten przepis.Nadal mieszać dynię powoli przez około 10-15 minut, lub aż mieszanina zgęstnieje do pożądanej konsystencji. Mieszanie jest jednak ważne, więc nie odchodź! Jeśli to zrobisz, twoja dynia może się przypalić i spalić na dnie patelni, a to nie byłoby tak smaczne. Czarne kawałki też nie wyglądają atrakcyjnie.W każdym razie, gdy już stwierdzisz, że jest ładne i grube, zdejmij patelnię z ognia i możesz śmiało mieszać wszystkie przyprawy. Dodaję również szczyptę soli, ponieważ uważam, że pomaga to zaokrąglić wszystkie smaki i uczynić je nieco jaśniejszymi, ale nie trzeba za wszelką cenę. Smacznego!