Masło Czosnkowe Crusted Margherita Pizza

Masło czosnkowe Crusted Margherita Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, masło, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Masło Czosnkowe Crusted Margherita Pizza, Pieczywo Czosnkowe Crusted Classic Pizza, oraz Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. smar duży ciemny lub nieprzywierający arkusz ciastek ze skracaniem lub sprayem do gotowania; odstawić.
W 10-calowej patelni nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca.
Dodać pomidory, 1/2 łyżeczki prażonego czosnku i sól. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 10 do 15 minut lub aż pomidory są zagęszczone, często mieszając. Odstawić; lekko ostudzić.
Rozwiń ciasto na arkuszu cookie. Wyciśnij ciasto do prostokąta o wymiarach 15x10 cali. W małej misce wymieszaj masło i 1 łyżkę prażonego czosnku.
Piec 7 minut; wyjąć z piekarnika.
Równomiernie rozprowadzić mieszankę pomidorową na częściowo upieczonej skórce. Top z serem mozzarella.
Piec 7 do 9 minut lub aż ser topi się i skorupa jest złoty brąz.
Posypać paski bazylii na pizzę przed podaniem.