Masło Béarnaise
Masło Béarnaise może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 92g tłuszczu, oraz w sumie 837 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz marynowane szalotki, estragon, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Stek Firmowy Z Masłem Bearnaise, oraz Pieczony indyk z masłem Béarnaise.
Instrukcje
Ubij masło, mielone marynowane szalotki, posiekany estragon i świeżo zmielony pieprz na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera do połączenia. Łyżka masła na plastikowej folii; zwinąć szczelnie, tworząc kłodę.
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.