Maszyna Do Chleba Hot Cross Buns

Maszyna Do Chleba Hot Cross Buns
Maszyna do chleba Hot Cross Buns to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maszyna Do Chleba Hot Cross Buns, Maszyna Do Chleba Hot Cross Spice Buns, oraz Low Fat Hot Cross Buns Bread & Butter Pudding!! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbij 2 jajka na 2-szklankę miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Dodać wystarczającą ilość wody, aby zmierzyć 1 1/3 szklanki. Dokładnie mierzyć, umieszczając mieszankę jajeczną i pozostałe składniki bułki z wyjątkiem rodzynek, 1 jajko i zimną wodę w patelni do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
3
Dodać rodzynki na sygnał rodzynek / orzechów lub 5 do 10 minut przed zakończeniem ostatniego cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
4
Wybierz ciasto / cykl ręczny. Nie należy stosować cyklu opóźnienia. (Całkowity czas zależy od urządzenia i ustawień.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Wyjąć ciasto z patelni, używając lekko mąki rąk. Przykryć i pozostaw 10 minut na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Smar cookie sheet lub dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. Podziel ciasto na pół. Podziel każdą połowę na 8 równych części. Uformuj każdy kawałek w gładką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Umieść około 2 cale od siebie na arkuszu cookie lub 1 cal od siebie w patelniach. Przyciąć kształt krzyża w górnej części każdej kulki, za pomocą nożyczek. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 40 minut lub aż podwójne. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
8
Piekarnik rozgrzać do 191°. ubić lekko jajko i zimną wodę; umyć wierzchy bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń z blachy cookie lub patelni do regału chłodzącego. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukru, aż dobrze wymieszane. Wymieszać dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie gładkie i do smarowania. Zrób krzyż na każdej bułce z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn