Masywne masło gruszkowe z cytrynowym akcentem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać masywne masło gruszka z cytryny Twist spróbować. Ten przepis służy 65 i kosztuje 16 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 48 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, brązowy cukier, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Brown Butter Pear & Meyer Lemon Muffins, Grube gruszki & Apricot flappers, oraz Kurczak smażony Kotlet schabowy z chutney z grubej gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść gruszki i wodę w garnku lub dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż gruszki będą miękkie, o 30 protokół. Wysterylizuj sześć słoików pół kufla i utrzymuj ciepło.
Przenieść gruszki do robota kuchennego i pulsować, aż osiągną pożądaną konsystencję. Wróć na patelnię i wymieszaj z brązowym cukrem, skórką z cytryny, gałką muszkatołową, ekstraktem z migdałów i limoncello. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie gęstą konsystencję, taką jak masło, około 1 godziny.
Dodaj masło gruszkowe do sterylnych słoików, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni na głowę. Uszczelnienie pokrywkami i pierścieniami. Proces w łaźni gorącej wody przez 10 minut, aby zapewnić uszczelnienie.