Mashery Ancho
Mashery Ancho mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mashers, Zielone Mashery Chile, oraz Rozmaryn-Parmezan Mashers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać i ćwiartki ziemniaków. Przynieś ziemniaki i osoloną wodę, aby przykryć do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotuj 20 do 30 minut na średnim ogniu lub do miękkości.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości.
Dodaj chiles, pomidor, i cukier; gotować 2 do 4 minut lub aż chiles zaczynają mięknąć.
Przenieść mieszaninę do blendera i proces do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski. Sól do smaku.
Ubij ziemniaki, śmietanę, pół na pół i masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Łyżka chile puree na puree ziemniaczanym, i delikatnie obracać nożem na marmurkowy efekt.