Masło Jabłkowe
Masło jabłkowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szczyptę mielonych goździków, jabłka granny smith, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 18%. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jabłka i cydr w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, 30 minut lub aż jabłka będą miękkie.
Umieścić mieszaninę jabłek w robocie kuchennym; pulsować 6 razy lub do masywnego. Wróć do pan.
Wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami. Gotować na małym ogniu 1 godzinę lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć cynamon i anyż Gwiaździsty. Kryj się i wyluzuj.
Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.