Marzycielski Różowy Tort Zamkowy
Need a deser bezmleczny? Marzycielski Różowy Zamek ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, spiczaste lody rożki, betty rich & kremowy lukier waniliowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Snow Castle Cake, Tort Nawiedzony Zamek, oraz Rycerski tort Zamkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar i dno mąki i boki dwóch 9-calowych i dwóch 6-calowych okrągłych patelni do ciast lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polach. (Oba pudełka mogą być wykonane jednocześnie; nie zwiększaj czasu bicia.)
Rozłóż 2 3/4 szklanki ciasta w każdym 9-calowym rondlu okrągłym.
Rozłóż 1 3/4 szklanki ciasta w każdym 6-calowy Okrągły patelni.
Piec 9-calowe patelnie 24 do 29 minut, 6-calowe patelnie 22 do 27 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Usuń ciasta z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, wymieszać lukier i kolor żywności do pożądanego koloru.
Rozłóż niewielką ilość lukru wokół otwartej krawędzi każdego stożka. Płaszcz lukier z posypką. Zimne końcówki szyszek; udekoruj posypką.
Odciąć zaokrąglone wierzchołki warstw ciasta; umieścić jedną 9-calową warstwę na talerzu do serwowania, wyciąć bok w dół.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na wierzchu.
Warstwa z inną 9-calową warstwą ciasta. Góra mrozu i wokół boku z lukrem.
Umieścić posypki wokół podstawy ciasta.
Umieść 6-calową warstwę ciasta, pokrój bok do góry, na wierzchu matowych warstw.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na wierzchu. Góra z pozostałą 6-calową warstwą, ścięta bokiem w dół. Góra mrozu i wokół boku z lukrem.
Umieść posypkę wokół podstawy 6-calowego ciasta.
Umieść stożki w kółku na wierzchu ciasta. Udekorować posypką w środku wierzchu ciasta. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.