Marynowany Tuńczyk z winegretem czarno-oliwkowym

Zapiekany" marynowany " Tuńczyk z winegretem czarno-oliwkowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zakupionego puree z czarnych oliwek, szczypiorek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-Tapenadowym winegretem i rukolą, Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-Tapenadowym winegretem i rukolą, oraz Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-tapenadowym winegretem i rukolą.
Instrukcje
Umieścić sok z cytryny w małej misce.
Ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, następnie przecier z oliwek. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Tuńczyka posypać solą i pieprzem; natrzeć pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Rozgrzać ciężką dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj tuńczyka na patelni; brązowy ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Przenieść tuńczyka na talerz; schłodzić 30 minut.
Cienko pokroić tuńczyka w poprzek, zachowując wszelkie resztki. Łyżka 1 łyżka vinaigrette na każdym z 6 talerzy. Ułóż plastry tuńczyka, nakładając się lekko, w kółko na każdym talerzu. Łyżka Pozostałe vinaigrette nad tuńczykiem. Kawałki tuńczyka pokroić w kostkę; umieścić na środku koła.