Marynowany ser Feta z Jalapeños

Marynowany ser Feta z Jalapeños
Marynowany ser Feta z Jalapeños może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 203 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jalapeños, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowany Ser Feta, Marynowany Ser Feta, oraz Ser Upgrade: Spróbuj Tej Marynowanej Fety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj kawałki fety do czystego słoika kufla, naprzemiennie układając z rozmarynem, tymiankiem, jalapeños i skórką z cytryny. Na wierzch kilka skrętek świeżo zmielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2
Wlać olej do słoika, aż ser się zanurzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Odstawić do lodówki na kilka dni, aż będzie gotowy do jedzenia. Spożyć w ciągu 2 do 3 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn