Marynowany Grillowany stek z flanki z BLT Smashed Potatoes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 913 kalorii, 59G białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz łyżki octu winnego, śmietany, ostrego sosu-gałka oczna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Stek flank zawinięty Petit Filet z Roztrzaskanymi ziemniakami z Creme Fraiche, Grillowany Marynowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Marynowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj czosnek, przyprawę do steków, wędzoną paprykę, chipotle lub kminek, ostry sos, sos Worcestershire i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Przyprawa Do Steków
Papryka Wędzona
Ostry Sos
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ocet
Czosnek
Kminek
3
Ubij na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Mięso umieścić w płytkim naczyniu i równomiernie zalać marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Mięso
5
Odstawić na 15 minut.
6
Większe ziemniaki pokroić na pół, pozostawić bardzo małe ziemniaki w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
7
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować ziemniaki 12 do 15 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Podgrzać patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Por przeciąć na pół wzdłuż. Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
10
Umieść pory w dużej misce z wodą i uwolnij z nich cały brud, oddzielając wszystkie warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Odcedzić pory w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
12
Stek z grilla flank 6 do 7 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
13
Umieść mżawkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na gorącej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować boczek 3 do 5 minut, aż zacznie chrupać i sprawił, że większość tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Dodaj pory na patelni i gotować 3 do 5 minut więcej, aż pory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do gorącego garnka. Ziemniaki zmiażdżyć rosołem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
16
Dodać BLT: boczek, por i pomidory do ziemniaków i nadal smażyć. Ziemniaki doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ziemniak
Pomidor
Boczek
Por
17
Wyjąć stek z grilla i niech soki redystrybuować przed krojeniem. Cienko pokroić mięso pod kątem, krojąc mięso na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
Ziarna
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
18
Podajemy pokrojony stek z boku obok ziemniaków BLT i top ziemniaki z odrobiną kwaśnej śmietany.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.