Marynowane warzywa czosnkowe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka płatków pieprzu, marchew, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić ocet, wino, cukier, przyprawy, liść laurowy i 1 łyżka soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać ząbki czosnku i gotować na wolnym ogniu 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3
Marchew, kliny kopru włoskiego i liście, rzodkiewki i strzępki czosnku, jeśli są używane, pakuj do słoika wielkości kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garlic Scapes
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki