Marynowane warzywa to bezglutenowy dodatek. Ten przepis wystarczy na 13 porcji, każda o wartości 154 kalorii , 3 g białka i 13 g tłuszczu . Za 1,11 dolara za porcję przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, bakłażana, oleju roślinnego i parmezanu. Od przygotowania do podania zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular – 39% . Podobne przepisy to: Grillowane marynowane warzywa , Jedna zupa, Dwa sposoby: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables oraz Azjatyckie marynowane udka z kurczaka .
Instrukcje
1
W rondlu gotuj grzyby we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
14 Całych świeżych Pieczarek
2
Odcedź. W dużej misce sałatkowej wymieszaj wszystkie warzywa i odstaw.
Puszka Drylowanych Dojrzałych Oliwek Lub 1 Szklanka Dojrzałych Włoskich Oliwek
3
Połącz wszystkie składniki dressingu i polej nim warzywa. Delikatnie wymieszaj. Przykryj i odstaw do lodówki na 8 godzin lub na całą noc. Mieszaj od czasu do czasu.