Marynowane warzywa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka małych marchewek, buraków, shichimi togarashi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa.
Instrukcje
1
Buraki obrać, a następnie pokroić w bardzo cienkie plasterki (mniej niż 1/8 cala) krajalnicą i przenieść do niereaktywnej żaroodpornej miski. W oddzielnych nieaktywnych żaroodpornych miseczkach połącz marchew z kminkiem, seler z kolendrą i kalafior z shichimi togarashi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi Togarashi
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Kminku
Całe Dojrzałe Oliwki
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
W międzyczasie zagotuj wodę, ocet, cukier i sól w dużym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Wyjąć z ognia i wlać 1 1/2 szklanki gorącej solanki na buraki, 2 szklanki na marchew, 2 szklanki na seler, a pozostałą ciecz na kalafior. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając i tłocząc warzywa (lub zanurzając je małym talerzem).
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Przenieść każde warzywo płynem do wytrawiania do oddzielnego szczelnego pojemnika i schłodzić, przykryte, wstrząsając od czasu do czasu, co najmniej 1 tydzień.