Marynowane pomidory Missy
Marynowane pomidory Missy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 73 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, ocet balsamiczny, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Missy z cytryną i jagodami, Masło orzechowe cioci Missy, oraz Missy ' s Red Velvet Cake W / Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów w dużej szklanej misce.
Ubijamy do połączenia, następnie dodajemy pomidory. (W razie potrzeby można zwiększyć ilość pomidorów.) Użyj zwykłych czerwonych pomidorów lub mieszaniny czerwonego, żółtego, pamiątkowego itp. Użyj również różnych rozmiarów pomidorów-ładne!Pozostawić do marynowania przez co najmniej 3 do 4 godzin, kilka godzin, jeśli to możliwe. Pomidory wydzielają płyn podczas marynowania.Użyj resztek pomidorów, aby bruschetta: pokroić bagietkę i pokroić plastry z oliwą z oliwek. Grill na patelni lub patelni grillowej na złoty kolor. Plastry natrzeć ząbkami czosnku. Top z pomidorami, pozwalając sok kapać na chleb.