Marynowane Polędwiczki Z Indyka

Marynowane Polędwiczki Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj marynowane polędwiczki z indyka. Ten przepis daje 8 porcji z 201 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet winny, ząbki czosnku, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Chipotle - Polędwiczki Z Indyka Marynowane Sojowo, Grillowane Marynowane Polędwiczki Z Indyka, oraz Marynowane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
W miarce z 2 filiżankami połącz pierwsze 11 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Wlej 2/3 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj indyka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 7-9 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 170°, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn