Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem

Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem
Marynowane karczochy dziecięce z koperkiem i świeżym imbirem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cytrynę, oliwę z oliwek, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynowane Karczochy Dziecięce, Ugotuj książkę: marynowane karczochy dziecięce, oraz Tabbouleh z marynowanymi karczochami i szpinakiem dla niemowląt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciśnij sok z połowy cytryny do dużej miski z wodą i dodaj połowę do miski. Pracując z 1 karczochem na raz, odciąć i wyrzucić łodygę. Zdjąć ciemne zewnętrzne liście i przyciąć ciemnozielone plamy od podstawy. Za pomocą ząbkowanego noża odetnij górną trzecią część karczocha. Przetrzyj całą pozostałą połowę cytryny i dodaj do wody cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i dodać dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Karczochy odsączyć i dodać do wrzącej wody. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Karczochy odsączyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
5
Tymczasem, w płytkim naczyniu, połączyć sok z cytryny, oliwa z oliwek, czosnek, kapary, koperek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Dodać karczochy i wrzucić tak, że są one dokładnie pokryte marynaty. Przykryć i schłodzić karczochy, mieszając od czasu do czasu, przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
7
Pozwól naczyniu powrócić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn