Marynowane Kanapki Z Tuńczykiem I Sałatką
Marynowane kanapki z tuńczykiem i sałatką to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soli koszernej, majonezu, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Awokado-kanapki z sałatką jajeczną z marynowanym selerem, Sałatka z tuńczyka Helen lub kanapki z sałatką z tuńczyka, oraz Kanapki Z Sałatką Z Tuńczyka.
Instrukcje
W małej misce, delikatnie połączyć tuńczyka, smak, i jajko (jeśli używasz).
Dodać majonez i natkę pietruszki i połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Sałatkę podzielić na 4 kromki chleba i kanapki z pozostałymi kromkami.
Przeciąć na pół i podawać.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.