Marynowane Kaboby Wołowe
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowane Kaboby wołowe mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Przepis ten służy 2. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok pomarańczowy, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pępek pomarańczy można śledzić to danie główne z Lody Pomarańczowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Marynowane Kaboby Wołowe, Marynowane Warzywa Wołowina Kabobs, oraz Marynowane Kaboby Wieprzowe podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzeć skórkę pomarańczową; usunąć pozostałą skórkę i pestkę. Podziel pomarańczowy na osiem segmentów. W misce połączyć startą skórkę, sok pomarańczowy, sos teriyaki, musztardę, miód, czosnek i pieprz.
Pokroić wołowinę na 1-in. kostki; umieścić w zamykanej plastikowej torbie.
Dodać pomarańcze, grzyby, cebulę i połowę marynaty. Worek uszczelniający; przechowywać w lodówce na noc. Schłodzić pozostałą marynatę do sosu.
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie nitkuj wołowinę, pomarańcze i warzywa. Broil 3 w od ognia przez 15-20 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness i warzywa są delikatne, obracając się często.
W rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Wymieszać w marynacie reserved. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Podawać na kabobs i ryżu.