Marynowane Grzyby Portobello
Marynowane grzyby Portobello mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski z marynowanymi grzybami Portobello, Marynowane Portobello Panini, oraz Balsamiczne Marynowane Burgery Portobello.
Instrukcje
Pieczarki dokładnie posmaruj papierowym ręcznikiem, aby pozbyć się nadmiaru brudu. Łyżką dokładnie zeskrobać skrzela od spodu nasadki portobello.
Pokroić grzyb na pół wzdłuż obwodu (tak jak je masło), więc masz 2 cienkie rundy i umieścić je w dużej misce.
W patelni saute dodać olej i umieścić na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodać czosnek i szalotka i gotować nie dłużej niż 2 protokół. Wyłączyć ogień i dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny, oregano, tymianek, miód, sól i pieprz i energicznie ubijać.
Wlać mieszaninę na grzyby i rękami wrzucić delikatnie do herbu, upewniając się, że jest nawet pokrycie.
Pozostaw grzyby w temperaturze pokojowej przez co najmniej 45 minut.