Marynowane Grzyby Portobello

Marynowane Grzyby Portobello
Marynowane grzyby Portobello mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski z marynowanymi grzybami Portobello, Marynowane Portobello Panini, oraz Balsamiczne Marynowane Burgery Portobello.

Instrukcje

1
Pieczarki dokładnie posmaruj papierowym ręcznikiem, aby pozbyć się nadmiaru brudu. Łyżką dokładnie zeskrobać skrzela od spodu nasadki portobello.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Pokroić grzyb na pół wzdłuż obwodu (tak jak je masło), więc masz 2 cienkie rundy i umieścić je w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W patelni saute dodać olej i umieścić na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodać czosnek i szalotka i gotować nie dłużej niż 2 protokół. Wyłączyć ogień i dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny, oregano, tymianek, miód, sól i pieprz i energicznie ubijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
MiódMiód
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Wlać mieszaninę na grzyby i rękami wrzucić delikatnie do herbu, upewniając się, że jest nawet pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Pozostaw grzyby w temperaturze pokojowej przez co najmniej 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn