Marynowane Dziecko Squash

Marynowane Dziecko Squash
Marynowane dziecko Squash jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz dziecko squash, pieprz, koperek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane Baby Pattypan Squash, Blister Baby Cukinia, Baby Pattypan Squash I Grillowana Toma, oraz Blister Baby cukinia, Baby Pattypan Squash i grillowane pomidory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić squash na monety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Umieść squash, 3 gałązki koperku i czosnek w słoiku 1-quart. Przynieś wino, pieprz, sól,cukier, pozostające3 gałązki koperku i 1 szklankę wody do wrzenia w małym rondlu, mieszając w celu rozpuszczenia soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CukierCukier
WodaWoda
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać do słoika z mieszaniną squasha.Przykryć, lekko ostudzić i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Servewithin 2 tygodnie.
5
kalorie 3 Tłuszcze 0 g węglowodany 1 g
6
Bon Appétit

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn