Marynowane Dyni: Scapece Di Zucca
Marynowane dyni: Scapece Di Zucca może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jeśli masz sól i pieprz, liście mięty, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Doprawić dynię solą i pieprzem, skropić 4 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić w jednej warstwie na 1 lub 2 arkuszach ciastek.
Piec w piekarniku, aż po prostu miękkie, o 18 do 20 protokół. W międzyczasie wymieszaj pozostały olej, ocet, cebulę, płatki chile, oregano i czosnek i dopraw solą i pieprzem.
Wyjąć Kabaczek z piekarnika i zalać marynatą. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut w marynacie, posypać świeżymi liśćmi mięty i podawać. To danie można zrobić wcześniej w ciągu dnia, ale nie należy go przechowywać w lodówce.