Marynowana sałatka z rzodkiewki i ogórka
Marynowana sałatka z rzodkiewki i ogórka to przystawka, która służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga octu ryżowego, liści kolendry, ogórka i dymki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Marynowane buraki i sałatka z rzodkiewki, Słodka Marynowana Cebula Arbuz Rzodkiewka Sałatka, oraz Sałatka Rzymska z awokado z marynowaną rzodkiewką.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet ryżowy, cukier, olej sezamowy i dymkę.
Użyj łyżeczki, aby zeskrobać nasiona ogórków, a następnie pokroić na półmiski.
Wymieszać z rzodkiewkami i roztrzepać kolendrą.