Marynowana Sałatka z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem

Marynowana Sałatka z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanej sałatki z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.69 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać migdały marconan, czosnek, olej suszone pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik Marynowany I Szkliwiony, Grillowana Włoska Marynowana Miecznik, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce, połączyć miecznik, 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny, plastry bazylii i ¼ łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MiecznikMiecznik
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odstawić, przykryty, w temperaturze pokojowej na 20 minut.
3
Miecznik i jego marynatę rozprowadzić w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec, aż kostki są po prostu gotowane przez i nieprzezroczyste, o 5 protokół. Marynatę wyrzucić i przykryć luźno folią, odstawić w ciepłe miejsce. W międzyczasie połącz pomidory wiśniowe i winogronowe w średniej misce. Doprawić octem, solą i pieprzem; wymieszać. Ułóż świeżą mieszankę pomidorów i wszelkie nagromadzone ciecze z odsączoną miecznikiem i na dużym talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
MiecznikMiecznik
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w małym sosie patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać plasterki czosnku i gotować, aż czosnek zaczyna kolor i jest bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Pomidory zalać olejem, wciąż paląc się na gorąco. Tam, gdzie wchodzi w kontakt z pomidorami i bazylią, będzie nieco gotować mieszaninę, tworząc przyjemną zróżnicowaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn