Marynowana Sałatka z cukinii i ciecierzycy

Marynowana Sałatka z cukinii i ciecierzycy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej cukinii i sałatki z ciecierzycy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, papryka, obfity pieprz ruszt, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Marynowana Sałatka Z Ciecierzycy, Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem, oraz Marynowana Sałatka z ciecierzycy i karczocha z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w niemetalowym pojemniku. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin (24 godziny jest optymalne), mieszając od czasu do czasu. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej soli i soku z cytryny lub octu, jeśli uważasz, że to potrzebuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Podawać posypane dodatkowymi świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn