Marynowana sałatka warzywna z nori Vinaigrette

Marynowana sałatka warzywna z nori Vinaigrette
Marynowana sałatka warzywna z nori Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 189 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, nori, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko, oraz Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rzodkiewki, marchew, cebulę iliczba w 4 oddzielnych miseczkach lub słoikach.Przynieś cukier, sól, 1 szklankę octu i 2 szklanki wody do wrzenia w medium, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać płyn do wytrawiania na warzywa do przykrycia; ostudzić. Kryj się i wyluzuj.
3
Zmielić nori w blenderze, skrobając boki w razie potrzeby, aż do drobnego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
NoriNori
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj olej, sos sojowy, mirin, andremaining 1/4 szklanki octu i blenduntil gładkie. Wrzucić sałaty i dressingw dużej misce do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Marynowane warzywa odcedzić i ułożyć na sałatce.
6
DO AHEAD: Nori vinaigrette może bemade 3 dni do przodu; okładka i chill.Warzywa można marynować 1 dzień wcześniej; przechowywać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
NoriNori
7
W porcji: 190 kalorii, 14 g tłuszczu, 2 g błonnika
8
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn