Marynowana Sałatka Warzywna

Marynowana Sałatka Warzywna
Marynowana sałatka warzywna to bezglutenowe i wegańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz 2 łyżeczki bazylii, oliwek, octu winnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana Sałatka Warzywna, oraz Marynowana Sałatka Warzywna.

Instrukcje

1
Połącz kwiaty i następne 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Olej i 6 kolejnych składników przerabiamy w blenderze, aż będzie gładki; dodajemy do warzyw, podrzucając do okrycia. Przykryć i schłodzić 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia21
Magazyn