Marynowana sałatka to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 231 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 125 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, olej roślinny, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 23 godziny i 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Marynowana Sałatka, Sałatka Z Marynowanej Fasoli, oraz Szybka Marynowana Sałatka.
Instrukcje
1
Wymieszaj groszek, kukurydzę, fasolkę szparagową, pimentos, seler, paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Fasola Szparagowa
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Seler
Cebula
Kukurydza
Groch
2
W rondelku na średnim ogniu wymieszaj cukier, czarny pieprz, sól, olej i ocet. Doprowadzić do wrzenia i polać sałatką; dobrze wymieszać, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 24 godziny.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Vie di Romans Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.