Marynowana Fasola Letnia
Marynowana letnia fasola to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pietruszkę z płaskim liściem, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnie Marynowane Warzywa, Marynowane Letnie Warzywa, oraz Letnie warzywa grillowane i marynowane.
Instrukcje
Dodaj 1 łyżkę soli i fasoli do dużego rondla z wrzącą wodą; gotować 6 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Połączyć pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pietruszka, i pozostałe składniki w dużej misce.
Dodaj fasolę do miski; wrzucić dobrze. Schłodzić co najmniej 1 godzinę, rzucając od czasu do czasu.