Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przystawki receptur, więc dać marynowanej czerwonej cebuli z ' rzemieślnik Żydowski Deli w domu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu jabłkowego, cebula, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Klasyczna sałatka z kurczakiem z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu.
Instrukcje
Połącz cebulę, ocet, cukier, liście laurowe, laska cynamonu, pokruszona czerwona papryka, jeśli używasz, ziarna pieprzu, goździki i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować przez 1 minutę.
Dodać cebulę, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Pozostawić cebulę i marynowaną solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do niereaktywnego pojemnika z ciasną pokrywką. Przechowywać w lodówce przez 1 dzień, aby umożliwić smaki do stopienia. Marynowana czerwona cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.