Marynowana cukinia i Kabaczek
Marynowana cukinia i Kabaczek letni to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz liście tymianku, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marynowana i grillowana cukinia i Kabaczek letni, Miso-marynowane grillowane letnie Squash, oraz Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać ocet, sok z cytryny, czosnek i tymianek. Doprawić solą i pieprzem. Stopniowo ubijaj olej. Łyżka 3 łyżki marynaty do małej miseczki. Przykryć i odstawić.
Dodaj cukinię i żółty squash do pozostałej marynaty w dużej misce i wrzucić do herbu.
Przenieść mieszaninę do 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Przykryć i marynować w temperaturze pokojowej co najmniej 3 godziny lub przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
Przygotuj grilla na średnie ciepło. Grilluj warzywa, aż będą chrupiące-delikatne i brązowe, okazjonalnie obracając, o 8 protokół.
Warzywa przełożyć na talerz.
Mżawka z zastrzeżoną marynatą i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.