Marynowana cukinia i Kabaczek

Marynowana cukinia i Kabaczek
Marynowana cukinia i Kabaczek letni to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz liście tymianku, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marynowana i grillowana cukinia i Kabaczek letni, Miso-marynowane grillowane letnie Squash, oraz Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać ocet, sok z cytryny, czosnek i tymianek. Doprawić solą i pieprzem. Stopniowo ubijaj olej. Łyżka 3 łyżki marynaty do małej miseczki. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj cukinię i żółty squash do pozostałej marynaty w dużej misce i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przenieść mieszaninę do 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Przykryć i marynować w temperaturze pokojowej co najmniej 3 godziny lub przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Przygotuj grilla na średnie ciepło. Grilluj warzywa, aż będą chrupiące-delikatne i brązowe, okazjonalnie obracając, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Warzywa przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
7
Mżawka z zastrzeżoną marynatą i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn