Marynata Orange i Pale Ale

Marynata Orange i Pale Ale
Marynata Orange i Pale Ale to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie marynata. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, cebulę, sok z pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynata Pomarańczowo-Sojowa, Marynata Chili-pomarańczowa, oraz Marynata Pomarańczowo-Tymiankowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić razem. Włożyć wołowinę do niereaktywnego naczynia do pieczenia i zalać marynatą, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn