Marynata do steków G ' S Flank
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać Flank stek marynaty spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 309 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 109 fanów. Mieszanka cebuli, sok z cytryny, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Marynata Do Steków Flankowych, Marynata Do Steków Flankowych, oraz Stek Z Flanki Z Marynatą Limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć sos sojowy, brązowy cukier, sok z cytryny, oliwa z oliwek, czosnek, cebula, imbir i pieprz. Płaszcz stek z marynatą, przykryć, i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Stek z grilla przez 7 do 8 minut na stronę lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.