Maryland Crab Cakes
Maryland Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 464 kalorie, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.86 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Maryland Crab Cakes, Maryland Crab Cakes, oraz Klasyczne Maryland Crab Cakes.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w misce. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji; kształt każdy w 1/2-cala grubości patty.
Miejsce bułkę tartą w płytkim naczyniu; pogłębiać paszteciki w bułce tartej.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 paszteciki i gotuj 3 minuty. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; gotować 3 protokół lub aż złoty. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau