Marokańskie Szaleństwo Pizza
Przepis marokańskie szaleństwo Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 498 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki kalamatan, sos marinara, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza Marokańska, Marokańska Pizza Z Głębokim Daniem, oraz Marokańskie pieczone Pesto czosnkowe i nerkowca Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
W średniej misce, ubić olej, 1 łyżka pasty Harissa chili i sól z trzepaczką, aż dobrze połączone.
Dodać bakłażan i cukinię; wrzucić do połączenia.
Bakłażan i cukinię umieścić na patelni, odstawiając miskę na krok
Pieczeń w piekarniku 8 do 10 minut lub aż bakłażan i cukinia po prostu zacząć się przetargu.
Smar ciemny lub nieprzywierający arkusz ciastek ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto na arkuszu ciastek; zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 15x10 cali.
Pokrój prostokąt na 4 równe kawałki, aby zrobić 4 małe pizze.
Umieść 1/2 cala od siebie. Tuck rogi każdego prostokąta pod, i naciśnij, aby nawet.
W misce reserved z kroku 2, wymieszać sos marinara, pozostałe 2 łyżki pasty Harissa chili i czosnek. Zmiksować aż do dobrego połączenia.
SOS rozprowadzić na kawałkach ciasta. Top z 1 1/2 szklanki sera mozzarella, następnie pieczone warzywa i oliwki.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella.
Piec 10 do 15 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser topi się i bąbelkami. Wierzch z oregano i miętą.