Marokańskie Jagnięce Kaboby
Marokańskie jagnięce Kabobs to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 31g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka cebuli, soli, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marokańskie Jagnięce Kaboby, Kabobs Z Kurczaka Marokańskiego, oraz Marokańskie Kaboby Wołowe.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
W średniej misce wymieszać mieloną jagnięcinę, rodzynki, kozi ser, majonez, czerwoną cebulę, czosnek, kolendrę, pieprz cayenne, kminek, mieloną kolendrę, sól i czarny pieprz. Podzielić mieszaninę na około 6 równych porcji i nacisnąć wokół szaszłyki.
Umieść szaszłyki na grillu. Gotować około 4 minut na stronę, lub aż ser się stopi, rodzynki są miękkie i jagnięcina osiągnie pożądaną doneness.