Marokańskie Hamburgery Z Indyka
Marokańskie hamburgery z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cebulę, zmielony cynamon, liście sałaty kręconej i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Marokańskie Hamburgery Z Jagnięciną, Marokańskie Hamburgery Z Jagnięciną, oraz Marokański Styl Lamb Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1-cal grubości patty.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać paszteciki; gotować 6 minut z każdej strony lub aż nie będzie już różowy. Ułóż liście sałaty i plastry pomidora na dolnych połówkach rolek; wierzch z pasztecikami i pozostałymi połówkami rolki.