Marokański Squash Nadziewane Żołądź
Marokański styl Nadziewane Acorn Squash może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 511 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rodzynek, czosnku, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marokańskie Faszerowane Acorn Squash, Wypchane żołędzie w stylu marokańskim, oraz Wypchane żołędzie w stylu marokańskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż połówki squasha wycięte z boku na blasze do pieczenia.
Piec 30 minut, lub do miękkości. Cukier rozpuścić w roztopionym maśle.
Zmiksuj squasha z masłem i utrzymuj ciepło squasha podczas przygotowywania farszu.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, seler, i marchew, i gotować 5 protokół.
Wymieszać w fasoli garbanzo i rodzynki. Doprawić kminkiem, solą i pieprzem i nadal gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie.
Wlać bulion z kurczaka na patelnię i wymieszać z kuskusem. Przykryj patelnię i wyłącz ciepło. Pozostawić kuskus do wchłonięcia płynu przez 5 minut. Połówki squash rzeczy z mieszaniny patelni służyć.